Полк. Николай Марков, водещ експерт по национална сигурност, написа във Фейсбук: Всички

...
Полк. Николай Марков, водещ експерт по национална сигурност, написа във Фейсбук: Всички
Коментари Харесай

Николай Марков: Всички днешни политици лъжат

Полк. Николай Марков, водещ специалист по национална сигурност, написа във Facebook: 

Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната дотация, която по никакъв начин не е малко /милиони/ в ръцете на някой наклеветен за политически водач, а други се борят да " усвояват " европейските и национални фондове. Властта е опиум.

Истината е единствено една!

Никой и по никакъв метод не може да изкара към този момент България от икономическата злополука, следващата. Късно е! Имаше време, когато можеше да се случи, само че към този момент не може. Преминаваме в спешен режим на приземяване без колестник и единственото съответно държание е да затегнете колана си. Този път доста съществено. Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до злополуката се възнамерява външен дълг по 15 милиарда годишно!!!

Разбирате ли защо приказваме?

При изцяло одържавена стопанска система /тип социалистическа/, макар другия външен тип който има България влиза в криза до броени месеци и няма връщане обратно. Вероятно някои политически кръгове имат проект да се възползват и от това състояние, само че единствено от нас зависи дали ще им дадем опция да се гаврят по възмутителен метод. Те го желаят, тъй като знаят по какъв начин се лови риба в мътна вода. Ловили са и отново желаят да ловят!

Приятели,

От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде единствено разрушена отвред страна. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци до момента и няма такива на които ръцете им са чисти, тъй като всички политици ядат заедно от държавната пара. От нашите налози! Разберете го и се събудете. Ние нямаме потребност от толкоз партии, партийки и партийци. Имаме потребност от здрави персони, само че и такива няма на хоризонта.

Мен в случай че питате момента е доста подобаващ за реванш! Време разделно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР